Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ& ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΨΟΥ 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012


       Μετά την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία και τον Αγιασμό για την έναρξη των Κατηχητικών συντροφιών αλλά και των δραστηριοτήτων που θα λάβει χώρα στην  Ενορία μας, πραγματοποιήσαμε προσκυνηματική επίσκεψη σε δύο Ιερές Μονές της Ιεράς Μητρόπολεως Κορίνθου. Η πρώτη ήταν η ανδρωα Ιερά Μονή Αναστάσεως του Χριστού στο Λουτράκι και η δεύτερη η γυναικεία Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μαψου..
   Στην Ιερά Μονή της Αναστάσεως μας υποδέχθηκε ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής ο π Αγάπιος ο οποίος  είναι και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, μας  ξενάγησε στους χώρους του Μοναστηριού αλλά και στο όμορφο Καθολικό του. Μας προσέφερεμέτα από μικρή δέηση  όμορφους λόγους  οικοδομείς μέσα από το μήνυμα της Αναστάσεως .
    Μετά την επίσκεψη μας στην Ιερά Μονή  της Αναστάσεως  επισκεφθήκαμε την Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μαψού ένα όμορφο ησυχαστήριο  το οποίο  βρίσκετε σε μία όμορφη βεράντα που μπορεί κανείς να δεί την όμορφη Κόρινθο.
 Οι αδελφές της Ιεράς Μονής μας ξενάγισαν στα όμορφα μέρη της Ιερά Μονής και μας προσέφεραν και φιλοξενεία.
Μετά την επίσκεψη μας σ'  αυτά τα όμορφα Μοναστήρια επιστρέψαμε στην Χαλκίδα.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου