Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ & ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ, 2014

1.ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ







2.ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ

      Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 και ώρα 05:00μμ πραγματοποιήθηκε στον Ιερό μας Ναό η Ακολουθία του Εσπερινού και οι χαιρετισμοί του Τιμίου Σταυρού από τους Ιερείς του Ιερού μας Ναού.

      Μετά την ακολουθία του εσπερινού, στις 07:00μμ στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορία μας, πραγματοποιήθηκε πολιτιστική παραδοσιακή εκδήλωση από τα τμήματα του συλλόγου το Αλωνάκι, τα οποία μας παρουσίασαν όμορφους παραδοσιακούς χορούς από την Εύβοια, την Μακεδονία και την Καλαμάτα.

   Ο κ. Δημήτρης Λιανοστάθης στην αρχή της εκδήλωσης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορία μας γι' αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία.

     Στο τέλος της εκδήλωσης ο προϊστάμενος του Ιερού μας Ναού π. Θεοφύλακτος Τσαγκάρης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και ιδιαίτερα τους χοροδιδασκάλους και τα τμήματα που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Συνεχάρη του γονείς των παιδιών που χόρεψαν και ευχήθηκε σ' όλους η Παναγία μας να τους συντροφεύει σε κάθε βήμα της ζωής τους, να τους δίνει υγεία, δύναμη ώστε να προσφέρουν χαρά και ελπίδα μέσα από τους παραδοσιακούς μας χορούς .

   Ο Σύλλογος το Αλωνάκι θα συμμετέχει στην Λιτάνευση της Αγίας Εικόνας της Παναγίας μας την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου